Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Examen

60%

Avaluació de pràctiques

20%

Avaluació contínua

20%

Criteris de superació

PROVES D'AVALUACIÓ
 

Es considerarà com a presentat a la convocatòria al estudiant que es presente al examen final de la assignatura amb independència que haja entregat o no les memòries de practiques o se haja presentat a les proves  de avaluació continua.

Si un estudiant ha entregat les memòries i ha fet les proves de avaluació continua però no s’ha presentat al examen se considerarà com a no presentat en la convocatòria.



S'ha definit un sistema d'avaluació que s'estructura en les parts diferenciades descrites a continuació:



Examen Final (60 % de la qualificació final): Prova escrita cronometrada, efectuada sota control, en la qual l'alumne construïx la seva resposta. Se li pot concedir o no el dret a consultar material de suport. Pot admetre diferents formats (examen tipus test, resolució de problemes, desenvolupaments teòrics, examen oral, etc.) depenent de la grandària del grup i del grau de seguiment de l'avaluació contínua



Avaluació de pràctiques del laboratori (20 % de la qualificació final): Es realitzarà a partir de les memòries i informes de pràctiques.



Avaluació contínua (20 % de la qualificació final): Suposa la realització de diferents proves escrites al llarg del semestre per a poder avaluar el progrés de l'alumne.





Nota 1: La no assistència a alguna de les avaluacions previstes comportarà automàticament una nota zero per a l'avaluació corresponent.





Nota 2: L'assistència a les pràctiques del laboratori és obligatòria. En el cas que no es justifiqui la no assistència a les pràctiques no podrà superar-se l'assignatura.





Nota 3: L'exercici extens que es realitzarà a final de curs (examen final), haurà de tenir una nota mínima de 4 per a aprovar l'assignatura. En cas de superar aquesta prova, la nota final es calcularà d'acord amb els percentatges del quadre superior.