Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

ET1028 - Dibuix Industrial

Curs 3 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen

65%

Avaluació contínua

35%

Criteris de superació

D'acord amb les directrius del reglament d’estudis, l’avaluació es realitzarà a partir de dues qualificacions:

·        Avaluació contínua (AC), amb un pes relatiu del 35% de tota l’avaluació, i que es compon de dues activitats:

o   Avaluació teòrica (AT); correspon a les proves parcials que es convocaran durant el desenvolupament de les classes teòriques.

o   Pràctiques de laboratori (LAB), que consisteixen a resoldre els exercicis d’avaluació que es proposaran durant el desenvolupament de les classes pràctiques.

La qualificació de l’avaluació continua s’obté per ponderació de l’avaluació d’ambdues activitats, de la manera següent:

AC= 0,5*AT + 0,5*LAB

·        Examen final (EF); amb un pes relatiu del 65% de tota l’avaluació. Es realitzarà en la data aprovada per la junta de centre i publicada en el LLEU i tindrà únicament part de problemes.

Amb caràcter general, les puntuacions estaran en el rang 0-10, i es considera aprovada l’assignatura amb una qualificació major o igual a cinc (5).

Primera convocatòria ordinària

En la primera convocatòria ordinària (febrer), la qualificació final de l’assignatura s’obté sobre la base de la qualificació obtinguda en l’avaluació continua i la qualificació de l’examen final, ambdues ponderades amb els coeficients corresponents:

Qualificació= 0,35*AC + 0,65*EF

L’estudiant o estudianta es considera presentat a la convocatòria al presentar-se a l’examen final.

Segona convocatòria ordinària i convocatòria extraordinaria

La qualificació final de l’assignatura dels i les alumnes en la segona convocatòria ordinària (juliol) i en la convocatòria extraordinària s’obtindrà sobre la base de la qualificació d'un examen en el qual s'avaluaran tant els continguts que en la primera convocatòria van ser avaluats durant l’avaluació continua (ET i LAB) com aqueixos que van ser avaluats durant l’examen final (EF). La qualificació serà:

Qualificació= 0,175* ET + 0,175* LAB + 0,65* EF

L’estudiantat es considerarà presentat a la convocatòria si es presenta a l’examen.