Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Examen

70%

Avaluació contínua

30%

Criteris de superació

 Per a la superació d'aquesta assignatura cal que s'aprovi tant l'examen final com l'avaluació contínua. La nota resultant de l'avaluació continuada podrà guardar durant totes les convocatòries d'un mateix any acadèmic.

La prova final constarà d'un examen amb preguntes tipus test i preguntes a desenvolupar corresponents a la teoria donada en classe i basada en el programa de l'assignatura. 

L'avaluació contínua constrará del seguiment, per part del professor, del treball final de curs que hauran de defensar l'últim dia de classe. El seguiment del mateix es durà a terme a través de les classes pràctiques que s'han programat per al curs i les tutories obligatòries que determinarà el professor amb els grups de treball constituïts.

L'examen final (de la part teòrica de l'assignatura) valdrà el 70% de la nota final de l'assignatura, i la part pràctica (el treball en grup) un 30%.  

Per superar l'assignatura l'alumne haurà de superar cadascuna de les parts de l'assignatura. Ha d'assolir un 3,5 (sobre 7) en l'examen teòric, un 1.5 (sobre 3) a la part pràcticaAquell estudiant que no hagi realitzat les pràctiques durant el curs, assumirà un 0 en aquesta part de l'assignatura per a la primera convocatòria. Un estudiant es considerarà presentat a una convocatòria si es presenta a l'examen final.

En la segona convocatòria i, en la convocatòria extraordinària, l'alumne que tingui nota pràctica de la primera convocatòria se li guardarà aquesta nota, aquell alumne que no tingui nota pràctica haurà de realitzar un examen pràctic al mateix moment de l'examen teòric.