Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EQ1018 - Electrotècnia i Electrònica

Curs 2 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen

60%

Avaluació contínua

40%

Criteris de superació

L'avaluació continua suposa el 40% de la nota final de l'assignatura. Està desglossada en:

-       Un 20% corresponent a 2 Exàmens Parcials que es realitzaran al llarg del curs, preferiblement en hores de classe o en reserva de parcials.

-       Un 8% restant en problemes a resoldre pels alumnes i penjar a l'aula virtual.

-       Un 12% corresponent a les 6 sessions de pràctiques (un 2% cadascuna).

a)    Primera convocatòria: Per a superar l'assignatura és necessària una nota final de 5 sobre 10, mitjana ponderada entre l'examen escrit i l'avaluació contínua. Per a realitzar la mitjana entre aquests dos tipus de prova és necessari almenys un 4 sobre 10 en l'examen escrit.D'altra banda, solament es podrà realitzar l'examen final si s'ha obtingut una nota mínima de 5 sobre 10 en les pràctiques de laboratori, que formen part de l'avaluació contínua.

b)    Segona convocatòriaL'alumnat que no supere la primera convocatòria ordinària podrà presentar-se a l'examen escrit de la segona convocatòria. En la segona convocatòria es manté la puntuació obtinguda en la primera convocatòria per a l'avaluació contínua, així com el criteri d'una nota mínima de 4 sobre 10 en l'examen escrit per a efectuar la mitjana ponderada entre la nota de l'examen i la de l'avaluació contínua. Recordar que solament es podrà realitzar l'examen escrit si s'ha obtingut una nota mínima de 5 sobre 10 en les pràctiques de laboratori, que formen part de l'avaluació contínua.

a)    Convocatòria extraordinària de fi d'estudisEs guardarà la nota de l’última avaluació continua (sempre que aquesta siga d’algun dels 2 cursos anteriors) i es mantindrà el pes del 40% d’avaluació continua i 60% de l’examen final, així com el criteri d'una nota mínima de 4 sobre 10 en l'examen escrit per a efectuar la mitjana ponderada entre la nota de l'examen i la de l'avaluació contínua. En el cas de que no es done aquesta situació, es realitzarà un examen final de tota l'assignatura amb un pes del 100% sobre la nota final.

Perquè l'estudiantat es considere presentat en una convocatòria és estrictament necessari haver-se presentat a l'examen escrit.