Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PS1026 - Intervenció Psicosocial

Curs 3 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

50%

Projectes

30%

Observació/execució de tasques i pràctiques

20%

Criteris de superació

 

1. EXAMEN ESCRIT (test, desenvolupament i / o problemes) 50% DE LA NOTA: imprescindible per aprovar la teoria haver obtingut un 2,5 sobre 5 punts. Necessari per considerar presentat en l'assignatura.



2. PROJECTE (aplicació d'una temàtica en el context social) 30% DE LA NOTA: imprescindible obtenir un 2 sobre 3 punts per aprovar el projecte. Necessari per considerar presentat en l'assignatura



3. VALORACIÓ PRÀCTIQUES I TASQUES DE L'ASSIGNATURA: Observació / execució de tasques i pràctiques 20% DE LA NOTA: imprescindible 1 punt de 2 per aprovar execució tasques i pràctiques. Necessari per considerar presentat en l'assignatura.

La presentació per part de l'alumne d'un treball copiat en la seva totalitat o en una part significativa, o elaborat a força de còpies de diferents treballs, implicarà la qualificació de suspens.

No presentat: S'entén que un alumne no s'ha presentat a la convocatòria quan no ha realitzat la tasca d'avaluació d'alguna de les tres parts (examen, projecte, execució de tasques / pràctiques)