Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PS1002 - Tecnologies de la Informació i Fonts Documentals en Psicologia (Informàtica)

Curs 1 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

60%

Resolució d'exercicis i problemes

40%

Criteris de superació

Prova o examen

Competència avaluada (o resultat d'aprenentatge)

Criteri de superació

(nota requerida per a aprovar)

Pes relatiu de cada prova en la qualificació final

     

Examen escrit en ordinador (test, desenvolupament i/o problemes)

G06, G11, G12

50%

Fins a  60  punts

Resolució d'exercicis en problemes, laboratori i seminari

G06, G11, G12

 

Fins a  40 punts

 

Es considerarà que un alumne o alumna s'ha presentat a la convocatòria si realitza l'examen o bé contesta algun qüestionari o entrega alguna pràctica de l'assignatura.

Es recomana l'assistència a les classes de l'assignatura i la realització de totes les activitats de classe per a aconseguir l'aprovat. En l'avaluació es demanarà l'aprovat en les dues parts temàtiques que la componen: tecnologies de la informació i fonts documentals en psicologia. La nota final serà la mitjana i s'ha d'aconseguir l'aprovat de cada part per separat.

En l'avaluació contínua es valorarà la participació activa i el treball dels i les alumnes en totes les classes. En tecnologies de la informació, al final de cada sessió es demanarà l'enviament dels exercicis per aula virtual. En fonts documentals en psicologia, al final de cada pràctica es demanarà l'enviament d'un o diversos exercicis per qüestionaris d' aula virtual. És obligatòria l'entrega del 80% dels exercicis i s'ha d'efectuar únicament per mitjà de l'aula virtual. L'examen escrit serà en ordinador.

L' evaluació continua en tecnologíes de la informació i  fonts documentals en psicología es realitzarà en les classes presencials i no serà recuperable per la convocatòria de juny.

Per als i les alumnes que no puguen assistir a classe, per motiu degudament justificat, se seguiran els mateixos criteris que per a l'alumnado que assistisca a clase.

El sistema de recuperación que se seguirà serà el de guardar les notes parcials aprovades només per a la següent convocatòria, però no es guardaran per al següent curs acadèmic.


Per a l'avaluació de les competències se seguiran les rúbriques d'avaluació i qüestionaris que estaran en l'aula virtual.