Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

AE1041 - Direcció de la Innovació en l'Empresa

Curs 4 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

La metodologia utilitzada en aquesta assignatura es basa en la participació activa dels estudiants tant en les classes teòriques com a pràctiques. En les classes teòriques s'alternarà la lliçó magistral amb el treball de l'estudiant.

Quant a les activitats pràctiques presencials, principalment es desenvoluparan a partir de la resolució de casos pràctics, els quals hauran de ser exposats i debatuts en classe, i el comentari d'articles acadèmics i notícies de premsa. A més, es fomentarà la cerca i exposició en classe d'exemples reals per part de l'estudiant en els quals es puguin analitzar els aspectes tractats en les classes teòriques.

Així mateix, al llarg del semestre s'elaborarà un projecte, de caràcter obligatori i *grupal, sobre aspectes relacionats amb l'adreça de la innovació d'una empresa real, la realització de la qual serà supervisada per la professora fent ús de les tutories en grup, per les quals s'assignaran determinades sessions de caràcter presencial. Es recomana que els estudiants consultin el document que conté les principals directrius que han de seguir-se per a la realització del treball..

La presentació d'informes per escrit serà preceptiva en aquelles activitats que així s'estimi oportú.

Es pretén utilitzar la pàgina web de l'assignatura, a través de l'Aula Virtual, com a element integrador de totes les activitats a realitzar en l'assignatura:
http://aulavirtual.uji.es/

Es recomana la utilització de la bibliografia, l'assistència a classe, la participació activa i l'ús de les tutories presencials i virtuals com a complement a les activitats programades.