Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

AE1034 - Màrqueting Social i Polític

Curs 4 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

50%

Elaboració de treballs acadèmics

30%

Resolució de casos

20%

Criteris de superació

 

El programa ha estat dissenyat per a ser explicat en la seua totalitat durant un semestre i excepte raons de força major, serà exigit íntegrament en l'avaluació final de l'assignatura. L'avaluació de coneixements i el control de l'aprenentatge es regiran per les següents normes de funcionament:
 
D'una banda, es realitzarà treball en equip que es desenvoluparà a l'aula, i la seva avaluació la mateixa per a tots els components de l'equip i participarà en un 20% de la nota final (és a dir, cada alumne podrà aconseguir un màxim de 2 punts ). A més, s'exigeix ​​per poder ser avaluats un grau de compliment de les activitats proposades d'almenys un 75%. I d'altra banda, l'alumne elaborarà un projecte (en equip o individualment) que tindrà un valor màxim de 3 punts.
En l'avaluació de les activitats realitzades en equip, es consideraran entre altres aspectes:
  • L'elaboració de les activitats: es valorarà tant els aspectes de contingut com els de forma (en cas que s'hagi de presentar per escrit l'activitat)
  • La presentació oral i la defensa d'arguments propis (en cas que es requereixi la presentació oral a l'aula de l'activitat) i la capacitat de crítica a les propostes realitzades per altres grups de treball
  • El funcionament com a equip dels integrants així com la seva actitud
Finalment, es realitzarà una prova escrita que suposarà l'altre 50% de la nota final de l'assignatura on es posarà a prova l'alumne de manera individual en relació a l'aprenentatge dels continguts teòrics. Per poder aprovar l'assignatura cal assolir en aquesta prova un mínim de 2 punts.
 
A més, per a la 2 ª convocatòria es guardaran les notes de les parts superades amb èxit per l'alumne.