Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

ED0901 - Fonaments Físics Aplicats a l'Edificació I (Física)

Curs 1 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

80%

Projectes

10%

Memòries i informes de pràctiques

10%

Criteris de superació

Per a superar l'assignatura és imprescindible obtenir un valor major o igual a 5 (sobre 10) en la nota final, ponderada a partir de totes les proves.

Cal obtenir un valor major o igual a 4 (sobre 10) en la nota de cada examen parcial per a amitjanar amb la nota de la resta dels exàmens parcials.
 
Un alumne o una alumna es considerarà presentat si es presenta a l'últim examen escrit de la convocatòria corresponent. En la segona convocatòria se seguirà el mateix criteri que en la primera, tenint en compte que la nota de teoria i de problemes provindrà de l'examen establit en la convocatòria oficial. Si un alumne o una alumna no ha presentat les memòries o la pràctica dirigida, no podrà optar a la part de la nota corresponent.
L'estudiantat que, per causes justificades, no puga assistir regularment a les activitats acadèmiques que impliquen una avaluació continuada, pot sol·licitar, a començament del semestre, la realització d'una avaluació alternativa de les competències per a superar aquesta part de l'assignatura.