Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PU0906 - Documentació Informativa

Curs 1 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Projectes

50%

Carpetes d'aprenentatge i/o dossiers

50%

Criteris de superació

a) L'alumnat ha d'obtenir una nota mínima de 25% en cadascun dels tipus de prova especificats en l'apartat 10.1.

Per al cas concret de la prova Projectes serà imprescindible obtenir un 15% en la part corresponent al dossier documental i un 10% en la part corresponent al taller del tema 3.

b) La qualificació final serà el resultat de la suma de les proves que es detallen a continuació:

Per a la prova Carpetes d'aprenentatge i/o dossiers (50% de la nota final) serà necessari realitzar les següents activitats:

- Dossier de pràctiques d'entrega programada, contínua i obligatòria al llarg de tot el curs (30%): Les pràctiques consistiran en la realització d'activitats de seguiment de continguts (tallers pràctics de l'assignatura). Les dates d'entrega s'indicaran en l'aula. Serà obligatori entregar les pràctiques de cada taller de la manera indicada en l'aula pel professorat (impreses, per correu electrònic o per mitjà de l'Aula Virtual). L'agrupació de l'alumnat per al treball pràctic s'especifica en cada taller.

- Enredad@s (10% de la nota final): espai virtual de trobada. Es tracta d'un punt virtual de trobada, de participació individual, on l'alumnat ha d'aportar informació d'interès per a la resta de la classe.

- Seminari (10% de la nota final): es realitzarà un seminari teoricopràctic que atenga a algun aspecte professional dins de l'àmbit de les ciències de la comunicació des de la perspectiva informacional.

Per a la prova Projectes cal:

- Realitzar el taller corresponent al tema 3 de l'assignatura (20% de la nota final).

- Entregar un dossier documental final preparat en grup (30% de la nota final).

L'alumnat ha de presentar totes les tasques dalt descrites per a considerar que s'ha presentat a la convocatòria.