Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PE0918 - Eines informàtiques per a Comunicadors (Informàtica)

Curs 2 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Projectes

40%

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

30%

Elaboració de treballs acadèmics

20%

Presentacions orals i pòsters

10%

Criteris de superació

Per a superar l'assignatura l'alumne haurà de completar de forma satisfactòria dos treballs i aprovar un examen teòric.

Treball teòric: es realitza en grups. Cada grup ha de redactar un article divulgatiu / d'opinió sobre un tema relacionat amb l'aplicació d'eines informàtiques en l'àmbit de les Ciències de la Comunicació. Els treballs es presenten en l'aula recolzant-se en una presentació de diapositives. Tant el treball com la presentació de diapositives es redacten en anglès. El treball es pondera amb un 30% de la nota final de l'assignatura (20% per a l'article i 10% per a la presentació).

Treball pràctic: es realitza en grups. Cada grup ha de realitzar un projecte multimèdia original, que es presentarà com un lloc web. Per a la realització dels treballs s'ofereix a cada grup triar entre tres models o tipus de treball que s'han completat com tallers durant les pràctiques de l'assignatura. Els continguts del projecte es redacten en anglès. El treball es pondera amb un 40% de la nota final de l'assignatura.

Examen: l'alumne ha de superar un examen teòric escrit basat en preguntes multi-resposta i/o preguntes curtes. L'examen es pondera amb un 30% de la nota final de l'assignatura.

Per a superar l'assignatura l'alumne haurà d'obtenir almenys 4 punts sobre 10 en cadascuna de les proves. La nota final s'obtindrà aplicant la fórmula:

20% Treball teòric + 10% Presentació + 40% Treball pràctic + 30% Examen

La nota final haurà de ser almenys de 5 punts sobre 10 per a considerar l'assignatura superada.

FIGURARÀ COM A PRESENTAT: 

-Tot aquell alumne que es presente al Examen.