Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

RL0913 - Dret del Treball I

Curs 2 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

75%

Observació/execució de tasques i pràctiques

25%

Criteris de superació

Examen escrit: En les dates oficials fixades a l'efecte s'efectuarà una prova teorica-practica, que se compon de 30 preguntes tipo test  en quatre respostes alternatives de les que solament una sera valida, de les quals 25 corresponen a la teoria i cinc a la practica. L'examen se valora sobre 7,5  i cada pregunta correcta te un valor de 0,25 punts. Les respostes incorrectes descuentan 0,12. Les preguntes en blanc o en mes d'una resposta no puntuen. L'alumnat haurà d'obtindre, almenys, una qualificació quantitativa de 3,75 punts (sobre 7,5) en l'examen escrit per a poder sumar la puntuació obtinguda en les tasques obligatòries.
 
Esta prova escrita computa el 75% de la nota final.
 
Observacio /eixecucio de tasques i practiques: 25% de la nota total s'obte a partir de l'evaluacio de les diferents activitats obligatories (i, en el seu cas, voluntaries) que han de realisar-se per l'alumne a lo llarc del periodo de docencia de l'assignatura, en les dates indicades i que s'aniran senyalant en el seu moment. Dites activitats poden tindre que portar-se a veta en les sessions de classe de forma presencial o, en el seu cas, no presencial, pero sempre durant el periodo de docencia de l'assignatura i en les dates que s'indiquen. Esta prova supon una nota total maxima de 2,5 punts.  La seua mera realisacio no implica obtindre la calificacio maxima i la calificacio obtesa nomes se tindra en conte en primera i segona convocatoria.
En conseqüencia:
L'examen escrit supon un 75% de  la nota final.
L'eixecucio de tasques practiques: 25% de la nota final
La nota minima per a superar l'assignatura es de 5, ademes  l'estudiantado deura obtindre al menys una calificacio quantitativa de 3,75 punts (sobre 7,5) en l'examen escrit per a poder superar l'assignatura. La puntuacio de l'assignatura ve donada per la suma de les notes obteses en l'examen escrit  teoric-practic – una vegada superada el mateix- i  l'obtesa   per l'eixecucio de les tasques obligatories durant el curs. S'enten per presentat l'alumne  que realisa la prova escrita teoric-practica. La no realisacio de  les activitats obligatories implica la perdua del valor d'estes en la nota final. Les notes de les activitats obligatories se tindran en conte en primera i segona convocatoria.