Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Treball autònom (part teòrica)

41,7%

Exàmen

25%

Activitats i pràctiques dirigides en l'aula

16,7%

Treball autònom (part pràctica)

16,67%

Criteris de superació

Per a superar l'assignatura, l'alumnat ha d'aconseguir un 50 % de la qualificació en cadascuna de les activitats d'avaluació següents:
• Examen: 5 sobre 10.
• Activitats i pràctiques dirigides en l'Aula Virtual (fòrums de discussió): 5 sobre 10.
• Treball autònom teoricopràctic: 5 sobre 10.
Si s'aconsegueix aquest percentatge en cadascuna d'aquestes activitats es ponderaran les qualificacions obtingudes i se sumaran per a obtenir la qualificació de la part teòrica.
L'assignatura es considerarà aprovada si s'aconsegueix una qualificació global igual o superior a 5 (sobre 10).
La participació en els fòrums de discussió és obligatòria i vinculat per a poder ser avaluat. En aquest sentit, es consideraran com NO PRESENTAT/ADA, en la primera convocatòria oficial per a l'estudiantat que incomplisca el punt de «Participació en els fòrums».
Es considerarà que l'alumnat ha esgotat una convocatòria quan participe en els fòrums, realitze l'examen o presente l'activitat del treball autònom.

Realització fraudulenta de proves d'avaluació:
1. L'alumnat està obligat a complir les regles bàsiques sobre autenticitat i autoria durant la realització de les proves d'avaluació.
2. Les conductes o les actuacions que contravinguen aquestes regles en la realització d'una prova d'avaluació implicaran la qualificació de 0 en l'avaluació de la corresponent activitat.
3. En qualsevol cas, les actuacions fraudulentes en una prova final d'avaluació donaran lloc a la qualificació de suspens, amb la qualificació numèrica de 0 en aquella convocatòria, i la possible incoació, si escau, d'un procediment sancionador.