Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Examen oral

50%

Resolució de casos

50%

Criteris de superació

L'avaluació de l'assignatura es divideix en:

• Examen oral - 50%
• Resolució de casos - 50%

Les característiques pròpies d'aquesta assignatura exigeixen una avaluació de dos aspectes principals. En primer lloc, el procés de desenvolupament del cas, el treball en grup, i la seua plasmació en un document escrit. Això és el que entenem per "resolució dels casos", i el document escrit final permetrà al personal docent una millor reflexió per poder avaluar el cas. A més a més, aquest apartat inclourà la valoració de l’assistència a les sessions presencials de l’assignatura, així com la participació en tot el procés de desenvolupament i elaboració del cas.

En segon lloc l'examen oral es refereix a la presentació oral del cas. Aquesta activitat té lloc al final del procés i es realitza públicament enfront de la resta dels estudiants. S'avaluaran diverses característiques del discurs oral, a partir de la precisió, la selecció de vocabulari, fluïdesa, pronunciació, comunicabilitat, etc., però també algunes característiques comunicatives no-lingüístiques, tals com el llenguatge corporal, to de veu, característiques interactives dels membres del grup, etc.

Als estudiants que no aconseguisquen un 50% de valoració durant el procés de resolució dels casos no se'ls permetrà prendre part en la presentació oral final.

Si l’alumnat del màster ELIT participa en un Projecte internacional col·laboratiu que s’integre en l’assignatura, el valor d’aquest serà del 20% dins d’aquesta prova d’avaluació (Resolució de casos), de manera que el seu valor de 50% es dividirà en dues parts: 30% - estudi de cas i 20% - projecte internacional. La valoració interna del projecte internacional dependrà dels criteris establerts pels promotors amb eixa finalitat. En qualsevol cas, per a aprovar aquesta prova, l’alumnat haurà d’obtenir el 50% en cada part que la conforma (estudi de cas i projecte internacional). En cas de no obtenir l’esmentat percentatge en cada secció, s’haurà de recuperar la part que corresponga mitjançant un treball escrit que es puga establir en el seu moment i que incloga coneixements desenvolupats en les tasques originals.