Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

Les sessions de teoria consistiran en la classe magistral per part del professor utilitzant transparències PowerPoint basades en manuals de biologia general i llibres especialitzats. Es contestaran una sèrie de preguntes a l'Aula Virtual, relacionades amb els temes de teoria com a sistema d'autoavaluació. 

Les sessions pràctiques de laboratori constaran de 4 sessions, de 3 hores cadascuna, i es realitzaran en els laboratoris docents. Els estudiants hauran de contestar una sèrie de preguntes relacionades amb cadascuna de les pràctiques. L'assistència i la resolució de les preguntes són obligatòries (25%).

Les sessions de problemes combinaren explicacions breus amb la resolució de problemes biològics (avaluació contínua, 5%). Els alumnes hauran de resoldre els problemes plantejats i entregar-los per a la seua avaluació.

Durant les tutories els alumnes treballaran en grups en la preparació d'un treball d'ampliació de continguts teòrics impartits durant les classes amb la guia del professor. Aquest treball es presentarà a la resta de la classe i s'avaluarà dins de l'avaluació contínua (10%).

L'avaluació consistirà en un examen escrit dels continguts dels temes 1-9 (60%). Seran preguntes del tipus de les realitzades a l'aula virtual al llarg del curs. La realització de l'examen és obligatòria.