Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MI1822 - Fonaments i Didàctica de l'Expressió Musical en Educació Infantil

Curs 3 - Anual

Sistema d'avaluació

Observació/execució de tasques i pràctiques

60%

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

30%

Elaboració i/o exposició de treballs

10%

Criteris de superació

AVALUACIÓ- BLOC: FONAMENTS MUSICALS


1. Examen teòric: (30%) Resposta a preguntes i aspectes de tipus teòric i pràctic relacionades amb el temari i algunes de les audicions que figuren en l'annex d'audicions.

2. Examen pràctic (60%) "Interpretació de les diverses cançons treballades en classe o de repertori lliure (cantades i tocades)"

3. Assistència a un concert i presentació d'un comentari (10%).



NOTA 1: La realització i superació dels dos exàmens (teòric i el pràctic) són necessàries per a aprovar el bloc de fonaments musicals.

NOTA 2: En el bloc de fonaments, la nota de teoria i la de pràctica fan la mitjana sempre que els dos exàmens estiguin aprovats (nota igual o major que 5).



AVALUACIÓ-BLOC: DIDÀCTICA DE L'EXPRESSIÓ MUSICAL


1.- Examen Teòric (30%): Resposta a preguntes i aspectes de tipus teòric i relacionades amb el temari.

2.- Examen Pràctic (60%) Elaboració/execució de tasques i pràctiques.

3.- Elaboració i/o exposició de treballs (10%).

NOTA 1: La realització i superació dels dos exàmens (teòric i el pràctic) són necessaris per a aprovar el bloc de Didàctica de l'Expressió Musical.

NOTA 2: En el bloc de Didàctica de l'Expressió Musical la nota de teoria i la de pràctica fan la mitjana sempre que els dos exàmens estiguin aprovats (nota igual o major que 5).

NOTA 3. Com a futur mestre / a és imprescindible que l'alumnat vagi amb compte de la redacció i per descomptat de les faltes d'ortografia i sintaxi. Abans de presentar qualsevol tasca cal dedicar temps per a les revisions.

NOTA 4. Es donarà la consideració de presentat a una assignatura a l'estudiantat que hagi realitzat la prova final, que vindrà determinada pel calendari acadèmic, o s'hagi presentat al percentatge de la resta d'activitats d'avaluació obligatòries que s'especifiqui en la guia docent, percentatge que, en tot cas, no podrà ser inferior al 60%.



· L'estudiantat podrà examinar-se en la segona convocatòria de totes les proves que no haja superat en la primera convocatòria.

· L'examen constarà de dues parts, una teòrica, que representarà el 30% de la nota de l'examen, i una part pràctica, que consistirà en l'aplicació d'un o diversos supòsits pràctics, que s'hauran de defensar oralment, i que representarà el 70% de la nota de l'examen.



· La nota que obtingui tant de la part pràctica o de la part teòrica, es guardarà durant totes les convocatòries d'un sol curs acadèmic.



AVALUACIÓ FINAL DE L'ASSIGNATURA FONAMENTS I DIDÀCTICA DE L'EXPRESSIÓ MUSICAL EN EDUCACIÓ INFANTIL La realització i superació de les dues parts (Fonaments i Didàctica) són necessàries per a aprovar l'assignatura. La nota de l'assignatura serà la mitjana sempre que les dues parts (Fonaments i Didàctica) estiguin aprovades (nota igual o major que 5).



El professorat podrà descomptar punts per les faltes d'ortografia que es trobin en les activitats d'avaluació.