Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0921 - Lingüística Aplicada a la Traducció de l'Anglès

Curs 2 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

60%

Projectes

20%

Observació/execució de tasques i pràctiques

20%

Criteris de superació

La nota final de l'assignatura es derivarà del treball durant el curs i la participació en classe (tasques) (20%), un portfoli de traduccions (20%) i un examen escrit (60%):

El treball durant el curs inclourà (1) tasques que es demanaran a l'alumnat periòdicament i que es discutiran en classe; i (2) traduccions de textos proposats.

Es tindrà en compte la participació de l'alumnat: tant la seua assistència com la realització de les tasques i la seua posterior discussió en classe.

El treball final estarà compost de les traducciones sol.licitades al llarg del curs. Es donaran més detalls una vegada s'hagen cobert els continguts teòrics mínims per a dur-los a terme.

És necessari aprovar cadascun d'aquests tres apartats, és a dir, traure un mínim del 10% en les tasques, un 10% en el portfoli, i un 30% en l'examen escrit. No obstant açò, si l'alumne no arriba a la nota mínima per a aprovar, però té algun dels tres apartats aprovats, solament haurà de presentar-se a les parts suspeses en la segona convocatòria.

Es considera No presentat si l'alumne no realitza l'examen final.