Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Examen final

70%

Avaluació continuada

30%

Criteris de superació

Examen escrit ( 70% )

Mitjançant una prova escrita s'avaluaran els coneixements vistos a l'assignatura: càlcul d'accions, dimensionat d'elements metàl · lics , plaques d'ancoratge , fonamentacions .... Es comprovarà la capacitat i coneixements de l'alumne per emprar la normativa actual com pot ser la EHE -08 , CTE i EAE .

L'examen constarà d'una part tipus test i una altra de problemes .

Avaluació contínua ( 30% )

Avaluació contínua del treball realitzat mitjançant programes informàtics especialitzats per al dimensionat d'una nau industrial , des dels plànols inicials , fins a la configuració dels plans estructurals i memòria de càlcul . Comprovació a mà de certs aspectes fonamentals de l'assignatura.

Per superar l'assignatura l'alumne haurà d'obtenir un mínim de 4.5 punts en l'examen final ( en cadascuna de les parts de què consta l'examen ) i un mínim de 5 punts en la nota final . No s'exigeix ​​que l'estudiant obtingui una nota mínima en pràctiques però sí que és obligatòria la presència en pràctiques i el lliurament de les memòries .

Es considerarà que un alumne s'ha presentat a una convocatòria , si lliura l'examen final escrit , de l'esmentada convocatòria