Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Activitats

Seminaris

3 0
Hores presencials Hores no presencials

Tutories

10 0
Hores presencials Hores no presencials

Avaluació

2 0
Hores presencials Hores no presencials

Treball personal

0 185
Hores presencials Hores no presencials

Competències

CE01 - Formular les metes i objectius de la funció que s'ha de realitzar, a partir dels principals conceptes i models teòrics, de les demandes i recursos dels sistemes professionals i familiars.

CE02 - Interpretar adequadament el context social i les seues conseqüències sobre els individus i les famílies.

CE03 - Analitzar críticament els principis i garanties del sistema judicial espanyol per a la seua aplicació pràctica en els processos civil i penal.

CE04 - Administrar instruments de detecció, diagnòstic, avaluació i peritatge per a l'anàlisi dels factors de risc i de protecció dels contextos familiars i de les necessitats i recursos els seus membres.

CE05 - Utilitzar productes i serveis, tècniques i recursos, adequats per a la intervenció i la mediació familiar i comunitària.

CE06 - Discriminar bones pràctiques que ajuden a sistematitzar la seua pràctica professional en un moviment de millora contínua i de col·laboració amb els usuaris i altres professionals.

CE07 - Decidir actuacions i programes de prevenció, protecció, intervenció, i mediació que milloren les condicions de vida d'individus, famílies i grups.

CE08 - Valorar la diversitat familiar i cultural dels usuaris dels serveis d'intervenció i mediació familiar.

CE09 - Avaluar programes d'intervenció i mediació familiar que contribuïsquen a generar coneixements, tècniques, productes i serveis.

CG01 - Definir l'actuació professional en l'àmbit de la família com la creació de contextos d'ajuda, en el qual les relacions es caracteritzen per mostrar competència professional, comunicació, confiança, respecte, equitat i compromís.

CG02 - Treballar en equip i fer aportacions significatives en el treball d'equips interdisciplinaris en l'àmbit propi de la intervenció i la mediació familiar.

CG03 - Comunicar eficaçment les pràctiques professionals i d'investigació i els seus resultats (divulgar, informar, sensibilitzar els actors socials i els usuaris, assessorar i supervisar altres professionals, i promoure canvis socials).

Resultats d'aprenentatge

Promoure l'ús de les tècniques d'intervenció i investigació, així com la reflexió al voltant d'aquestes i les seues implicacions ètiques.

Potenciar la integració teoricopràctica (coneixements adquirits i aplicabilitat d'aquests a través de la investigació o la intervenció).

Interpretar els resultats obtinguts per a millorar i potenciar la intervenció psicosocial aplicada a l'àmbit de la intervenció i mediació familiar.

Fomentar la capacitat de sistematització i estructuració de coneixements dins d'un projecte, així com la seua transmissió i valoració.

Desenvolupar una perspectiva crítica en l'ús i comprensió de procediments, programes o investigacions sobre processos psicosocials en l'àmbit de la intervenció psicosocial.

Desenvolupar la capacitat de dissenyar projectes innovadors, tant els orientats a la intervenció com a la investigació.

Conèixer els canals de comunicació professional i científica: estructures de textos d'acord amb la seua finalitat i reunions i esdeveniments de treball i de comunicació.