Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

SAW002 - Intervenció Psicopedagògica en les Dificultats de l'Aprenentatge

Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

50%

Elaboració de treballs acadèmics

25%

Resolució de casos

25%

Criteris de superació

El contingut del programa es desenvoluparà a partir de la bibliografia bàsica que s'adjunta, així com de les explicacions complementàries que el professor imparteixi en les classes i Treballs tutoritzats i posteriorment exposats. Tots aquests continguts seran objecte d'examen. Tots els materials de: classes teòriques, pràctiques, transparències i projeccions de diapositives estaran a la disposició dels alumnes en reprografia, i si és possible es penjaran durant el curs en la pàgina del professor en l'aula virtual. Els exàmens es realitzaran en les dates que la Universitat fixi. Els continguts teòrics i pràctics s'avaluaran per separat.

1. Els continguts teòrics s'avaluaran mitjançant una prova de 25 preguntes d'elecció múltiple amb quatre alternatives de resposta (A-I/3) = 25punts; i una prova de 2 preguntes curtes (10punts). La nota dels crèdits teòrics equivaldrà al 35% de la nota de l'assignatura.

2. Els continguts pràctics (pràctiques d'aula) s'avaluaran mitjançant una prova de 25 preguntes d'elecció múltiple amb quatre alternatives de resposta (A-I/3) = 25punts; i una prova de 2 preguntes curtes sobre els materials i casos pràctics ( 10punts). La nota equivaldrà al 35% de la nota de l'assignatura.

3. Els treballs representen un 30% de la nota. Tots s'exposaran en classe -durada exposició de 20 minuts i 10 minuts de preguntes i dubtes-. La puntuació del treball es farà sobre:

1. Calidad del trabajo..............................................................(15)

2. POWERPOINT i/o INFOGRAFIA I Exposició a classe.. (1O+5). 2.

Perquè la qualificació final pugui compensar-se, ambdues parts (1. i 2.) han de ser aprovades independentment. Per a la teoria aprovada serà 17,5 sobre 35, i per a la pràctica serà 17,5 sobre 35, el que representa un total de 35 sobre 70. Aquesta és la condició necessària per a sumar la puntuació del treball triat (Pràctiques tutoritzades.

35+35+30= 100 = 10 • .