Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EE1039 - Sistemes Informàtics Industrials

Curs 4 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen

70%

Avaluació contínua

30%

Criteris de superació

Es realitzarà un examen escrit en cada convocatòria, la qualificació del qual suposarà el 70% de la nota final. Cal obtenir una nota mínima de 5 en l'examen per a aprovar l'assignatura. En cas de no assistir a l'examen, en les actes apareixerà la marca de "no presentat", independentment de la resta de components de l'avaluació.

Al llarg del curs es realitzarà una sèrie de treballs i exercicis que suposaran el 15% de la qualificació final de l'assignatura. Serà necessari obtenir una qualificació de global de 7 en el conjunt d'aquests treballs perquè siguen tinguts en compte en la nota final. En qualsevol altre cas, aquesta part comptarà 0.

El treball desenvolupat en les pràctiques suposarà un 15% de la nota final. Serà necessari obtenir una qualificació  global de 6 en el conjunt de les pràctiques perquè siga tinguda en compte en la nota final. En qualsevol altre cas, aquesta part comptarà 0. L'assistència a les pràctiques és obligatòria.

La nota final per a considerar aprovada l'assignatura és de 5.

En cas de no aprovar l'assignatura en la primera convocatòria, tan sols es podrà repetir en segona l'examen escrit; les qualificacions de les altres parts es mantindran inalterades.