Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EQ1044 - Treball de Final de Grau

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

Trevall académicament dirigit:

El TFG s’ha de realitzar sota la supervisió de un tutor o tutora acadèmic, que ha de ser docent del títol, qui actuarà com a dinamitzador i facilitador del procés d’aprenentatge.  

El tutor o tutora acadèmic és el responsable d’exposar a l’estudiantat les característiques del TFG, d’assistir i orientar-lo en el seu desenvolupament, de vetllar pel compliment dels objectius fixats i d’emetre un informe del treball que haja tutelat, abans de la presentació. 

Classes pràctiques externes.
 
Consistixen en estades i pràctiques laborals acadèmicament dirigides i tutelades per professionals en actiu. Estes pràctiques tenen com a objectiu l'aprenentatge en contextos laborals.
 
Tutories.
 
Consistixen a realitzar un treball personalitzat amb un alumne o grup, en l'aula o en un espai reduït. Es tracta de la tutoria com a recurs docent d'ús obligatori per l'alumne per a seguir un programa d'aprenentatge, per la qual cosa exclou la tutoria assistencial de dubtes, orientació a l'alumne, etc. Suposa un complement al treball no presencial: negociar/orientar el treball autònom, seguir i avaluar el treball, orientar l'ampliació, etc. I implica l'ús de tècniques com a ensenyança per projectes, supervisió de grups d'investigació, tutoria especialitzada, etc.