Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

CS1013 - Psicologia de la Conducta Criminal

Curs 2 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

80%

Memòries i informes de pràctiques

20%

Criteris de superació

Examen escrit (elecció múltiple): s'avaluen els continguts de les classes de teoria. Representa el 80% de la nota final.

Memòries i informes de pràctiques: preguntes, exercicis y comentaris sobre les activitats realitzades en les classes de pràctiques (problemes), seminaris i tutories. Representen el 20% de la nota final.

Per a superar l'assignatura serà necessari obtenir almenys un 50% en cadascuna de les parts de l'avaluació (examen escrit, tutories grupals, memòries i informes) per a poder aprovar l'assignatura. És necessari obtenir un mínim de 40% en l'examen escrit per a superar aquesta prova -4 punts-, i en la part de memòries i informes de pràctiques un mínim de 10% en global -1 punt- (problemes, tutories grupals i seminari).

La nota final serà la suma de les avaluacions corresponents a ambdues parts: l'examen escrit, i les memòries i informes de pràctiques (problemes), seminaris i tutories.

L'estudiantat es considera presentat a una convocatòria quan realitza  l'examen escrit. Les notes o qualificacions parcials d'un estudiant o d'una estudianta no presentat, obtingudes a partir de les memòries i informes de pràctiques (seminari, tutories grupals i problemes) es guardaran només fins a la següent convocatòria del mateix curs acadèmic.