Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

FC1024 - Anàlisi i Formulació d'Estratègies Empresarials

Curs 3 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

50%

Presentacions orals i pòsters

20%

Elaboració de treballs acadèmics

20%

Resolució de casos

10%

Criteris de superació

 

 Examen Final. Té una puntuació de 5 punts. L'examen final podrà incloure: (1) qüestions tipus test (puntuació màxima de 3,5). Mínim exigit en aquesta part de l'examen en 1,75, i (2) preguntes curtes (puntuació màxima de 1,5). Cal aprovar l'examen final per aprovar l'assignatura. Els continguts exigibles en ambdues parts inclouran qüestions teòriques donades a la bibliografia bàsica de cada tema, qüestions sobre temes d'actualitat lligats al contingut de l'assignatura, i qüestions d'opinió o resolució de problemes referits a les lectures, casos o experiències pràctiques exposats a les classes teòriques o referits a les presentacions pels equips dels seus informes a les classes pràctiques. Per tant l'aprovat de l'assignatura precisa obtenir almenys una puntuació de 1,75 en l'examen final tipus test i una puntuació total de l'examen final de 2,5 en l'examen final (test i preguntes curtes).
Participació en les classes teòriques. La participació de l'alumne en els debats en classes teòriques podrà ser avaluada positivament o negativament de cara a la nota individual final constituint un 10% de l'avaluació de l'estudiant, és a dir 1 punt. Per això, els estudiants hauran de realitzar i presentar les activitats que cada professor especifiqui als seus estudiants. El professor donarà instruccions precises a través de l'aula virtual i / oa l'aula sobre les característiques d'aquestes activitats.
Avaluació del treball en equip: màxim de 4 punts. L'assistència a les tutories de supervisió ia les sessions de presentació d'informes en les sessions pràctiques i/o teòriques és obligatòria per a tots els membres de l'equip, quedant automàticament exclòs del sistema d'avaluació general qualsevol estudiant que falti a 2 d'aquestes sessions sense justificació de causa major degudament acreditada. Per obtenir l'aprovat de l'assignatura es requereix obtenir un mínim de 2 punts en aquesta part. S’ estudiaran els casos especials d’estudiants.