Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

TI0935 - Traducció C (Alemany)-A1 (Català) (I)

Curs 3 - Anual

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

60%

Carpetes d'aprenentatge i/o dossiers

20%

Elaboració de treballs acadèmics

20%

Criteris de superació

L'avaluació es compon de 3 proves: carpeta d'aprenentatgem treballs i examen escrit.

A) Nota mínima

  1. Carpeta d’aprenentatge (amb un pes del 20% en la nota final): s’avaluarà el seguiment i la progressió en l’aprenentatge tenint en compte la participació activa al llarg dels dos semestres per mitjà de les activitats realitzades i pujades a l’A.V., és a dir, s’hi valorarà tant la quantitat de les activitats realitzades (habitualment durant l’horari de classe, però també fora de l’Aula) com la seua qualitat. Una participació constant i interessada garanteix un Aprovat en aquesta part. 

  2. Treballs o traduccions a realitzar fora de l’Aula (amb un pes del 20% en la nota final): se’n faran 2 per semestre, amb opció de realitzar-ne un de tercer: en aquest cas, es farà la mitjana de les dues notes millors obtingudes, respectivament.

  3. Examen escrit (amb un pes del 60% en la nota final). Consta de 2 parts: a) examen parcial sobre els continguts impartits en el primer semestre (10% de la nota final): tindrà una durada d'una hora i mitja i es realitzarà en horari de classe, al final del primer semestre, en data que s'acordarà entre tots i que s'anunciarà en l'Aula Virtual; b) examen final (50% de la nota final): constarà de la traducció d’un text d’unes 200-250 paraules (segons grau de dificultat) que es realitzarà al laboratori o en una aula d'informàtica, amb possibilitat de consultar diccionaris (en paper i en línia); la nota obtinguda en la traducció es podrà millorar fins un punt sencer per mitjà de l’elaboració d’un informe argumentat sobre els problemes de traducció trobats i les solucions adoptades respectivament.Tindrà una durada de 2 hores i es realitzarà en la data oficial publicada a lleu.uji.es.

La nota final es calcularà sumant les 3 parts especificades que integren el sistema d’avaluació, en els respectius percentatges. La no presentació a qualsevol de les proves o part de les proves es computarà amb un 0 en aquesta part.

Nota mínima en l’examen final per a poder aprovar l’assignatura: 5 punts.

L’assignatura estarà aprovada si en el conjunt d’examen final i avaluació contínua s’obtenen 5 punts o més.

L’avaluació és la mateixa en totes les convocatòries.

En cas de suspendre en la primera convocatòria (o de no presentar-se a l'examen), les notes obtingudes en l'avaluació contínua (carpeta d'aprenentatge i treballs) i en l'examen parcial del primer semestre es conservaran fins a la segona convocatòria del curs; per contra, l'examen final haurà de realitzar-se de nou.



B) Proves necessàries perquè l'estudiant/a es considere com a presentat/da en una convocatòria

Es considera que l’estudiantat/a s’ha presentat a la convocatòria en el moment de presentar-se a l’examen final.