Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PU0940 - Comunicació Política

Curs 4 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Resolució de casos

40%

Elaboració de treballs acadèmics

30%

Procés d'avaluació entre estudiants

15%

Presentacions orals i pòsters

10%

Observació/execució de tasques i pràctiques

5%

Criteris de superació

 

Per fer mitja i superar l’assignatura, cada alumne haurà d’obtenir, com a mínim, un aprovat (5) a cadascun dels sistemes d’avaluació anteriorment descrits. Per tant, serà estrictament necessari superar els diferents tipus de prova que planteja el sistema d’avaluació.

Durant el mateix curs acadèmic, es reservaran les notes d’aquelles parts del sistema d’avaluació de l’assignatura que el/la alumne hagi aprovat. No obstant això, les notes no es conservaran, en cap cas, per a cursos posteriors.

Si l’estudiant presenta exercicis corresponents als sistemes d'avaluació "elaboració de treballs acadèmics" o “resolució de casos” es considerarà, a tots els efectes, que s’ha presentat a una convocatòria de l’assignatura.

L’assistència a les sessions teóriques i pràctiques de l’assignatura és obligatòria. Aquells alumnes que no compleixin un percentatge mínim d’assistència del 85% seran suspesos en la primera convocatòria de l’assignatura al no haver pogut seguir adequadament el sistema d'avalució continua. El seminari de l’assignatura és obligatori (aquells alumnes que no el cursin no podran superar l’assignatura).