Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0928 - Anglès Avançat: Contextos Professionals

Curs 3 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Presentacions orals i pòsters

50%

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

20%

Observació/execució de tasques i pràctiques

20%

Procés d'avaluació entre estudiants

10%

Criteris de superació

Examen escrit

Els estudiants han de presentar-se a l’examen final escrit que tindrà lloc al finalitzar el semestre. L’examen consistirà en aspectes pràctics relacionats amb els continguts treballats durant el curs. Consultar el LLEU per saber la data oficial d’aquest examen.

Observació / execució de tasques i pràctiques

Els estudiants hauran de preparar: i) diferents tipus de textos escrits i activitats relacionades amb vocabulari i gramàtica (nivell avançat), així com ii) unitats seleccionades del llibre Upstream Advanced C1 Workbook(veure secció de bibliografia per més detalls), que seran avaluades a través d’un exercici de resposta múltiple.

Presentacions orals i pòsters

Els estudiants han de realitzar diferents tasques orals al finalitzar el semestre: i) un “role-play” en parelles, i ii) una presentació oral en grups basada en els temes tractats durant el curs(la professora donarà més detalls durant el curs). Aquestes tasques es realitzaran en classe durant l’últim mes del curs. Hi haurà una ÚNICA data per aquestes tasques. S’informarà als estudiants sobre la data exacta d’aquestes tasques i aquesta haurà de respectar-se. No s’acceptarà cap tasca després d’aquesta data.

Procés d’avaluació entre estudiants

Els estudiants realitzaran un exercisi d’autoavaluaciò que serà part de l’examen escrit final (la professora donarà més detalls durant el curs).

* NOTA: Per poder APROVAR l’assignatura, s’ha d’obtindre al menys un 5 de 10 en l’examen final escrit. Les notes de les altres parts de l’assignatura es guardaran durant el mateix curs acadèmic. Si els estudiants presenten les altres parts en la única data indicada però no es presenten a l’examen escrit obtindran un No Presentat.