Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0924 - Anglès Avançat: Registres i Estils

Curs 3 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

40%

Projectes

20%

Presentacions orals i pòsters

20%

Elaboració de treballs acadèmics

20%

Criteris de superació

Elaboració de treballs acadèmics

Els estudiants hauran de preparar: i) diferents tipus de textos escrits i activitats relacionades amb vocabulari i gramàtica (nivell avançat), així com ii) unitats seleccionades del llibre Upstream Advanced C1 Workbook(veure secció de bibliografia per més detalls), que seran avaluades a través d’un exercici de resposta múltiple.

Examen escrit

Els estudiants han de presentar-se a l’examen final escrit que tindrà lloc al finalitzar el semestre. L’examen consistirà en aspectes teòrics i pràctics relacionats amb els continguts treballats durant el curs. Consultar el LLEU per saber la data oficial d’aquest examen.

Presentacions i pósters

Els estudiants hauran de preparar algunes de les activitats que es troben al final de cada capítol del llibre Register, Genre and Style (consultar bibliografia) i faran una presentació oral individual en classe basades en aquestes. Aquesta presentació oral es realitzarà a classe durant l’últim mes del curs. Hi haurà una ÚNICA data per realitzar aquesta presentació. Se’ls informarà als estudiants d’aquesta data i aquesta haurà de respectar-se. No s’acceptarà cap presentació després d’aquesta data.

Projectes

Els estudiants hauran de preparar algunes de les activitats que es troben al final de cada capítol del llibre Register, Genre and Style (consultar bibliografia) i elaborar un projecte escrit en grup basades en aquestes. Aquest projecte s’entregarà en classe durant l’últim mes del curs. Hi haurà una ÚNICA data per entregar el projecte. Se’ls informarà als estudiants d’aquesta data i aquesta haurà de respectar-se. No s’acceptarà cap projecte després d’aquesta data.

* NOTA: Per poder APROVAR l’assignatura, s’ha d’obtindre al menys un 5 de 10 en l’examen final escrit. Les notes de les altres parts de l’assignatura es guardaran durant el mateix curs acadèmic. Si els estudiants presenten les altres parts en la única data indicada però no es presenten a l’examen escrit obtindran un No Presentat.