Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

RL0916 - Dret del Treball II

Curs 2 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

75%

Observació/execució de tasques i pràctiques

25%

Criteris de superació

Examen escrit:

 
En les dates oficials fixades a l'efecte tindrà lloc una prova escrita  que es correspon amb el 75% de la nota total. L'examen comptarà amb una part teòrica i una part pràctica. La part teòrica consisteix a realitzar un examen tipus test de 25 preguntes amb  quatre respostes, de les quals només una és vàlida. Cada pregunta té un valor de 0,26 punts. Les respostes errònies resten 0,13 punts. Les preguntes en blanc no tenen valor (6,5 punts en total). La part pràctica consistirà en la resolució d'un cas pràctic responent a quatre preguntes amb un valor de 0,25 cada una (1 punt en total). Per a addicionar  la qualificació obtinguda en el pràctic es requereix haver obtingut una puntuació mínima en el teòric de 3,25 punts, i d'altra banda, un 0,50 en el pràctic. La qualificació obtinguda en ambdues proves es correspon així amb el 75% de la nota total.
 
Observació/execució de tasques i pràctiques: El 25% de la nota total s'obté a partir de l'avaluació de les diferents activitats obligatòries (i, si és el cas, voluntàries), que han de realitzar-se per part de l'alumnat al llarg del curs i que s'indicaran oportunament. Les dites activitats poden haver de  dur-se a terme en les sessions de classe de manera presencial o de manera no presencial. Les activitats obligatòries són d'imprescindible realització i seran diverses al llarg del semestre, tenen un valor total de 2,5 punts, per la qual cosa en funció del nombre d'activitats es determinarà el valor de cada una. Es corresponen així amb el 25 % de la qualificació total. La nota màxima obtinguda en aquestes s'addicionarà a la nota obtinguda en l'examen teòric i pràctic.
 
L'assignatura es considera aprovada quan s'obté una qualificació de 5 punts. Aquesta puntuació s'obté de la suma de les notes aconseguides els exàmens teòric i pràctic, en els termes abans indicats (3,25 i 0,50), i de la nota obtinguda en la realització de les activitats obligatòries.
 
La no realització de les activitats obligatòries implica la pèrdua del valor en la nota final.
 
La puntuació obtinguda en les activitats obligatòries és computable en 1a i 2a convocatòria, però no per al curs acadèmic següent.
 
 Es considera presentat a l'alumne o alumna que assistisca a l'examen escrit.