Curs 2 - Semestre 1
Ensenyaments teòrics
30 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Ensenyaments pràctics (laboratori)
12 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Seminaris
6 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Tutories
6 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Avaluació
4 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Treball personal
0 | 62 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Treball de preparació dels exàmens
0 | 30 |
Hores presencials | Hores no presencials |
CE02 - Gestionar adequadament el material biològic en el laboratori incloent seguretat, manipulació, eliminació de residus biològics i registre anotat d'activitats.
CE03 - Descriure les estructures dels virus i dels microorganismes procariotes i eucariotes i les seues bases fisiològiques.
CE33 - Avaluar la importància de la diversitat microbiana en els ecosistemes.
CG08 - Presa de decisions
CT1 - Actuar de manera ètica, igualitària, inclusiva, responsable i sostenible, amb un mateix, amb els altres, amb la societat i amb el planeta en el seu conjunt.
- Utilitzar els mètodes d'esterilització, desinfecció i antisèpsia.
- Saber interpretar tests de diagnòstic microbiològic i virològic.
- Relacionar el metabolisme dels microorganismes amb el seu paper en el mitjà que els envolta.
- Realitzar cultius bacterians, obtenir el cultiu pur i realitzar la caracterització bioquímica.
- Planificar la distribució de tasques.
- Planificar l'activitat col·lectiva amb mètode.
- Intervenir en l'organització dels processos i procediments del grup.
- Fer tincions cel·lulars per a caracteritzar les tipologies cel·lulars.
- Entendre la base i la importància de les relacions simbiòtiques i parasitàries dels microorganismes. Entendre el seu paper en els ecosistemes.
- Conèixer les bases del creixement microbià.
- Conèixer i diferenciar l'estructura dels diferents tipus de microorganismes.
- Conèixer els usos dels microorganismes en la indústria, biotecnologia i medi ambient.
- Conèixer els conceptes bàsics de la microbiologia.
- Aïllar, cultivar i observar microorganismes de l'ambient, realitzant un disseny experimental.