Curs 4 - Semestre 2
Ensenyaments teòrics
36 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Ensenyaments pràctics (problemes)
8 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Ensenyaments pràctics (laboratori)
10 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Tutories
4 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Avaluació
2 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Treball personal
0 | 90 |
Hores presencials | Hores no presencials |
CE03 - Capacitat per a conèixer, comprendre i utilitzar els principis de tecnologia de la producció hortofructícola, control de qualitat de productes hortofructícoles, comercialització i maquinària per a hortofruticultura i jardineria.
CG04 - Coneixement d'una llengua estrangera.
CG11 - Capacitat d'organització i planificació.
CG14 - Raonament crític.
CG14 - Identificar pràctiques agronòmiques basades en el coneixement científic tècnic.
CG11 - Ser capaç d’aplicar els coneixements adquirits a nous cultius.
CG04 - Ser capaç d’entendre, analitzar i discutir un text cientificotècnic en anglès.
CE03 - Conèixer amb detall la fisiologia dels cítrics i altres fruiters així com els principals patrons i varietats utilitzats en l’agricultura espanyola.
CE03 - Comprendre els fonaments tècnics dels pràctiques agronòmiques en el cultiu dels cítrics i altres fruiters i les principals tècniques de millora genètica i postrecol·lecció.