Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

DI2012 - Disseny Assistit per Ordinador I

Curs 2 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

Les classes estan estructurades en tres sessions setmanals:

-         Una sessió d'una hora de classe teòrica (lliçó magistral participativa).

-         Dos sessions de dos hores cadascuna de classe pràctica (en grups reduïts i amb treball individual).

Les sessions pràctiques tenen lloc en les aules informàtiques on cada estudiant disposa d'un ordinador. En les sessions pràctiques es proposaran exercicis que haurien de resoldre's amb l'ús dels mòduls de delineació 2D i modelat 3D d'un sistema CAD comercial per a modelat i generació de plànols tècnics, d'àmplia implantació. S'estableixen dos tipus d'exercicis:

-     Guiats. Són exercicis la resolució guiada dels quals es realitzarà durant les classes pràctiques, en l'aula assignada a tals efectes o a casa seguint la informació suficient suministrada a tal efecte.

-     Voluntaris. Són exercicis que podran resoldre's lliurement com a treball personal. Es podrà realitzar un seguiment de la realització d'exercicis voluntaris seleccionats per practicar.

Tots els exercicis seran realitzats mitjançant un sistema CAD.

Durant les sessions pràctiques, en els últims minuts de la sessió, el professorat tutoritzarà el projecte gràfic assignat a cada estudiant o estudianta com a treball personal.

La metodologia d'ensenyament reflectida, així com la manera en què s'ha estructurat/organitzat està d'acord amb les indicacions reflectides en la memòria verificada del grau.