Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MI1848 - Didàctica de la Llengua Espanyola

Curs 2 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

 


El procés d'aprenentatge que s'ha dissenyat per a aquesta assignatura es basa, d'una banda,en l'exposició i explicació per part del professor dels aspectes més rellevants que sustenten l'educació lingüística, tals com a aspectes didàctics, enfocaments metodològics i orientacions per a l'avaluació, referits a l'ensenyament de les habilitats comunicatives i lingüístiques necessàries per a la comunicació oral i per a una aproximació a la comunicació escrita.

La metodologia inclourà diverses situacions d'aprenentatge:

1- Lectura i exposició de documentació i articles de referència sobre els temes teòrics, com a fonament de la part pràctica de l'assignatura.

2- Activitats d'aplicació de conceptes, debats i discussions entorn de l'observació i anàlisi del llenguatge de nens d'Educació Infantil, així com de materials curriculars corresponents a diferents situacions i nivells d'aprenentatge de la llengua castellana en aquesta etapa.

3- Disseny i planificació, aplicant les estratègies apreses, de diverses activitats i recursos docents adequats a contextos diversos i a diferents metodologies.

4-Anàlisi i comentari dels dissenys desenvolupats