Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

Lliçó magistral: Es farà servir aquesta metodologia per a l'exposició dels continguts teòrics i conceptuals de l'assignatura durant les activitats d'ensenyaments teòrics, i consistirà en l'exposició oral per part del professor amb el suport de la pissarra i presentacions multimèdia.
 
Treball de laboratori: S'utilitzarà aquesta metodologia per al desenvolupament dels ensenyaments pràctiques (laboratori) relacionats amb l'ús d'eines CAE (computer aided engineering) en el projecte de màquines (en aula informàtica) i per a la identificació i anàlisi de diferents elements mecànics, mecanismes i dispositius de seguretat que poden usar-se per al projecte d'una màquina (en laboratori).
 
Aprenentatge per projectes: Una part del treball personal dels alumnes en aquesta assignatura consistirà en la realització d'un projecte complet de disseny d'una màquina a partir d'unes especificacions de partida, emprant els continguts i metodologies explicats en l'assignatura, complementat amb l'aprenentatge autònom. Els alumnes han de seguir un calendari de desenvolupament del projecte, amb tres presentacions intermèdies que seran activitats de tutoria per al seguiment del projecte en les tres etapes: disseny conceptual. disseny preliminar i disseny de detall. El projecte es realitza en grups de 3-4 alumnes, que han d'assumir de forma rotatòria tres rols diferents relacionats amb la planificació i gestió del projecte: portaveu, secretari i responsable.
 
Estudi autònom per a l'examen final.