Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EQ1044 - Treball de Final de Grau

Curs 4 - Semestre 2

Activitats

Ensenyaments teòrics

4 0
Hores presencials Hores no presencials

Ensenyaments pràctics (pràctiques externes)

150 0
Hores presencials Hores no presencials

Tutories

7 0
Hores presencials Hores no presencials

Avaluació

1 0
Hores presencials Hores no presencials

Treball personal

0 138
Hores presencials Hores no presencials

Competències

CE01 - Conocimientos sobre balances de materia y energía, biotecnología, transferencia de materia, operaciones de separación, ingeniería de la reacción química, diseño de reactores, y valorización y transformación de materias primas y recursos energéticos.

CE05 - Capacidad para realizar individualmente y presentar y defender ante un tribunal universitario un proyecto en el ámbito de la química industrial en el que se sinteticen e integren las competencias adquiridas en las enseñanzas.

CG02 - Capacidad de organización y planificación.

CG03 - Comunicación oral y escrita en lengua nativa.

CG05 - Capacidad de gestión de la información.

CG07 - Trabajo en equipo.

CG08 - Razonamiento crítico.

CG09 - Aprendizaje autónomo.

Resultats d'aprenentatge

CE05, CG03 - Saber redactar, presentar i defensar de forma sistemàtica i completa la informació referent a projectes en l’àmbit de l’enginyeria química.

CG09 - Ser capaç de forma autònoma d’adquirir els coneixements complementaris necessaris per a la realització de projectes en l’àmbit de l’enginyeria química.

CG08 - Ser capaç de raonar i justificar les decisions preses en les distintes fases de realització de projectes en l’àmbit de l’enginyeria química.

CG05 - Saber gestionar la informació necessària per a la preparació, el desenvolupament i la presentació de projectes en l’àmbit de l’enginyeria química.

CE05 - Ser capaç de realitzar projectes i dirigir activitats pròpies d’un enginyer tècnic industrial químic en processos industrials.

CE05 - Ser capaç de desenvolupar, redactar i firmar projectes en l’àmbit de l’enginyeria química.

CE05 - Aplicar els competències dels enginyers tècnics industrials químics a la realització d’un projecte en l’àmbit de l’enginyeria química.