Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

CS1043 - Pràctiques Externes

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

Les Pràctiques Externes es realitzaran en el segon semestre de 4t curs, amb una càrrega lectiva de 12 crèdits distribuïts de la manera següent: 245 hores en la institució o organisme en què es desenrotllen i 55 hores no presencials que tenen com a objecte la redacció d'una memòria explicativa de l'activitat exercida. 

En l'entitat col·laboradora haurà d'existir un supervisor, és a dir, una persona encarregada d'atendre a l'estudiant, orientant-li i fent un seguiment de les pràctiques. El supervisor estarà en contacte amb el professor de  l'UJI encarregat de tutoritzarà l'estudiant per a informar-li de les activitats exercides per l'estudiant. El tutor contactarà amb el supervisor de l'entitat almenys en tres ocasions (a l'inici de les pràctiques, durant les mateixes i al final), i en aquells casos en què hi pugui haver alguna incidència en el seu desenvolupament.

El tutor podrà citar l'estudiant periòdicament a fi de poder realitzar un seguiment de les pràctiques, sent obligació de l'estudiant acudir a les sessions de tutorització.

El tutor és la persona responsable de l'avaluació i qualificació de l'assignatura.