Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

CA0950 - Teoria i Tècnica del Guió

Curs 4 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Projectes

90%

Presentacions orals i pòsters

10%

Criteris de superació

a) L'assignatura ha de dur a terme tot el procés d'escriptura d'un guió, per això les classes estan adaptades a una mena de taller creatiu. Cada exercici o fase del treball ha de ser lliurat i avaluat segons les dates pautades. Els exercicis o els treballs s'han de salvar amb un 5 (de 10) per superar l'assignatura. Els criteris de valoració per a la presentació oral i pòster s'ajustaran a les pautes marcades a la metodologia dels primers treballs d'escriptura de guió: tema, idea narrativa, story line i sinopsi.



b) No lliurar qualsevol dels diversos treballs és motiu de suspens. Quan l'alumne o l'alumna lliuri tots i cadascun dels exercicis es podrà efectuar la mitjana. El lliurament de treballs, en segona convocatòria, amb errors greus de formalització, redacció i dramatització comportaran un suspens. Lalumnat pot superar la segona convocatòria lliurant adequadament tots els exercicis que shan exigit per elaborar lescriptura dun guió literari i tècnic, així com els passos previs a aquests (tema, idea narrativa, story line i sinopsi). L'avaluació dels treballs es mantindrà de la mateixa manera tant a la primera convocatòria com a la segona convocatòria oficial: s'han de salvar amb un 5 (de 10).




c) La qualificació global serà el resultat d'una mitjana mitjançant la combinació de les valoracions obtingudes a cadascun dels treballs o exercicis. A partir de cinc l'alumne haurà superat l'assignatura. A la segona convocatòria es procedirà de la mateixa manera: es farà mitjana entre les notes dels diferents treballs i exercicis. Se superarà l'assignatura a la primera i segona convocatòria obtenint com a mínim un 5 i això és aplicable tant per als diversos exercicis previs al procés de guió (Tema, Idea Narrativa, Story Line, Sinopsi) com per a les dues proves tipus test de deu preguntes .


d) L'assistència a les classes no és obligatòria, però es considera recomanable perquè l'alumnat pugui fer adequadament tots i cadascun dels treballs de guió literari i guió tècnic. Tant per a la 1a convocatòria com a la 2a convocatòria es valorarà l'interès de l'alumne per la participació activa a les classes atès que aquestes adquireixen un format de taller d'escriptura de guió. En cas de no haver assistit a classe, a la 2a convocatòria l'alumne haurà de lliurar puntualment, segons la data oficial de la segona convocatòria, tots i cadascun dels exercicis que s'exigeixen per superar l'assignatura i es valorarà mitjançant mitjana. Per a l'alumne que no hagi assistit de forma regular a les classes a la 2a convocatòria haurà de treure mínim un 5 sobre 10.


e ) L'estudiant es considerarà com a presentat en una convocatòria des del moment que faci els exàmens tipus test de deu preguntes durant les classes del curs acadèmic. També es considerarà presentat en una convocatòria quan l'alumne presenti els primers treballs de guió (Tema, Idea Narrativa, Story Line i Sinopsis). Tots els treballs s'han de lliurar a través de les tasques habilitades a l'Aula Virtual, en format PDF i Word.



f) Durant el mateix curs acadèmic es conservaran les notes de les proves que han estat superades. No obstant això, les notes no es conservaran, en cap cas, per a cursos posteriors.



NOTES IMPORTANTS:


Els treballs finals s'han de presentar impresos correctament i enquadernats amb les dades acadèmiques exigides: logotip de l'UJI, nom i codi de l'assignatura, curs acadèmic, DNI (en PDF) i Word el nom complet de l'alumne o alumna.


Es poden establir bonificacions per assistència i/o seminaris específics que s'anunciaran oportunament, sempre que aquest increment no excedeixi un punt a la nota final. La participació activa a les classes es valorarà com un plus davaluació final (dins del 10% dels exercicis previs al guió). 


Les dates màximes establertes per lliurar tota la documentació de projecte seran les fixades com a data dexamen oficial i no sadmetran retards.