Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

CA0918 - Eines informàtiques per a Comunicadors (Informàtica)

Curs 2 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Projectes

40%

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

30%

Elaboració de treballs acadèmics

20%

Presentacions orals i pòsters

10%

Criteris de superació

 L'avaluació de l'assignatura consta de 4 parts:

  •     El 20% de la nota correspon a l'elaboració de treballs acadèmics i consistirà en exercicis a resoldre en finalitzar cadascun dels butlletins de pràctiques. Un cop prescrit el termini de lliurament, aquesta part de la nota no serà recuperable para la 2ª convocatòria.
  •     El 40% de la nota correspon al projecte esmentat a l'apartat “Metodologia”. Perquè la nota sigui la mateixa per a tots els membres de l'equip, tothom haurà d'haver contribuït de manera equilibrada. Aquesta part de la nota serà recuperable individualment a segona convocatòria.
  •     El 10% de la nota correspon a la presentació esmentada a l'apartat “Metodologia”. Aquesta part de la nota no serà recuperable para la 2ª convocatòria.
  •     El 30% restant de la nota correspon a un examen escrit individual que es realitzarà, per a cada convocatòria oficial, a la data publicada a l'apartat “Proves finals” del SIA.


Per aprovar l'assignatura caldrà superar la nota de 4 sobre 10 a l'examen escrit i caldrà obtenir un 5 sobre 10 en fer la mitjana de la qualificació de totes les parts qualificades.

L'alumnat es considerarà presentat a l'assignatura si es presenta a l'examen escrit.

Durant el mateix curs acadèmic es conservaran les notes de les proves superades. No obstant això, les notes no es conservaran, en cap cas, per a cursos posteriors.