Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Resolució de casos

50%

Examen oral

50%

Criteris de superació

L'avaluació de l'assignatura es divideix en:

• Examen oral - 50%
• Resolució de casos  - 50%


Les característiques pròpies d'aquesta assignatura exigeixen una avaluació de dos aspectes principals. En primer lloc, el procés de desenvolupament del cas, el treball en grup, i la seva plasmació en un document escrit. Això és el que entenem per "resolució des casos", i el document escrit final permetrà al personal docent una millor reflexió per poder avaluar el cas. Adicionalment, s'integrarà en aquesta secció un 20% assignat a la possible participació en projectes internacionals, amb la participació activa dels alumnes que hauran de seroldre problems i casos plantejats.

En segon lloc l'examen oral es refereix a la presentació oral del cas. Aquesta activitat té lloc al final del procés i es realitza públicament enfront de la resta dels estudiants. S'avaluaran diverses característiques del discurs oral, a partir de la precisió, la selecció de vocabulari, fluïdesa, pronunciació, comunicabilitat, etc., però també algunes característiques comunicatives no-lingüístiques, tals com el llenguatge corporal, to de veu, característiques interactives dels membres del grup, etc.


Als estudiants que no aconsegueixin un 50% de valoració durant el procés de resolució dels casos no se'ls permetrà prendre part en la presentació oral final.