Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

Les sessions de teoria, suposen un 25.33% del temps de l'assignatura. En estes, s'impartirà classe magistral per part del professorat (temes 1-7) utilitzant la pissarra i l'ordinador. Tindran com a base els manuals bàsics i diverses publicacions científiques, que estaran disponibles en l'Aula Virtual. També es realitzarà la discussió d'algunes publicacions científiques relacionades amb l'assignatura. A més els temes 8-11 seran realitzats pels estudiants en forma d'apunts així com presentats com a pòster o format electrònic pels diferents grups. L'assistència no és obligatòria, encara que la realització del pòster o presentació i els corresponents apunts si que ho és.

La sessió de problemes constituïx el 3.33 % del temps de l'assignatura i es cobrirà per mitjà de la realització activitats relacionades amb el temari de teoria. Estàs activitats seran en l'aula o en activitats en el camp. L'assistència a esta activitat és opcional.

Respecte a les sessions pràctiques (6.67 % del temps de l'assignatura), es realitzaran en els laboratoris docents i en les instal·lacions d'empreses o entitats relacionades amb el temari de l'assignatura. Es proporcionarà material per a les pràctiques que estarà disponible en l'aula virtual prèviament a l'inici de les sessions. S'hauran de presentar els resultats obtinguts en cada sessió així com la discussió dels mateixos.

L'assistència és obligatòria.

Pel que fa a les tutories (3.33 % del temps de l'assignatura), seran reunions entre el professor i xicotets grups d'estudiants en què s'ajudarà en la realització de les presentacions i apunts relacionats amb els temes 8-11. Esta activitat també és obligatòria.