Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MI1822 - Fonaments i Didàctica de l'Expressió Musical en Educació Infantil

Curs 3 - Anual

Sistema d'avaluació

Observació/execució de tasques i pràctiques

60%

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

30%

Elaboració i/o exposició de treballs

10%

Criteris de superació

AVALUACIÓ- BLOC: FONAMENTS MUSICALS

1. Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes) (30%). Resposta a preguntes i aspectes de tipus teòric i pràctic relacionades amb el temari i algunes de les audicions que figuren en l'annex d'audicions.

2. Observació/execució de tasques i pràctiques (60%). Interpretació de les diverses cançons treballades en classe o de repertori lliure (cantades i tocades).

3. Elaboració i/o exposició de treballs. Assistència a un concert i presentació d'un comentari (10%).


NOTA 1: La realització i superació dels dos exàmens (teòric i el pràctic) són necessàries per a aprovar el bloc de fonaments musicals.

NOTA 2: En el bloc de fonaments, la nota de teoria i la de pràctica fan la mitjana sempre que els dos exàmens estiguin aprovats (nota igual o major que 5).



AVALUACIÓ-BLOC: DIDÀCTICA DE L'EXPRESSIÓ MUSICAL

Per aprovar l'assignatura caldrà traure un 5 sobre 10 en aquest bloc.

La nota consta de 3 apartats:

- L'elaboració i/o exposició de treballs suposarà un 10% de la nota final. Els treballs que no s'hagen lliurat en la primera convocatòria es podran recuperar en la segona convocatòria.
- L'observació/execució de tasques pràctiques suposarà un 60% de la nota final. L'assistència a les pràctiques és obligatòria al 100%. Els treballs que no s'hagin lliurat en la primera convocatòria es podran recuperar en la segona convocatòria.
- L'examen escrit dels continguts desenvolupats durant el curs suposarà un 30% de la nota final. Serà necessari treure un 5 d'un màxim de 10 punts per a poder fer la mitjana amb les altres proves.

Tant les tasques pràctiques com els treballs s'han de realitzar durant el curs segons el calendari establert. Per tant, no es podrà fer cap pràctica ni lliurar cap treball una vegada hagen finalitzat les classes.

L'examen, tan de primera com de segona convocatòria suposarà un 30% de la nota final, per tant, l'alumnat necessita haver fet algun treball i/o pràctica per a poder aprovar l'assignatura.

En el cas de no superar l'assignatura en primera convocatòria, per a la segona convocatòria es podrà recuperar l'examen i els treballs, que no s'hagen lliurat o estiguen suspesos.

En cas de no superar l'assignatura en aquestes dues convocatòries l'alumnat s'ha de presentar en un altre curs acadèmic. Durant el nou curs no es tindran en compte les qualificacions obtingudes en el curs anterior.

La presentació i exposició dels treballs farà que l'estudiantat es considere presentat a la convocatòria.


AVALUACIÓ FINAL DE L'ASSIGNATURA FONAMENTS I DIDÀCTICA DE L'EXPRESSIÓ MUSICAL EN EDUCACIÓ INFANTIL La realització i superació de les dues parts (Fonaments i Didàctica) són necessàries per a aprovar l'assignatura. La nota de l'assignatura serà la mitjana sempre que les dues parts (Fonaments i Didàctica) estiguin aprovades (nota igual o major que 5).

Es podran descomptar punts per les faltes d'ortografia que es troben en les activitats d'avaluació.