Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MI1031 - Teologia i Pedagogia de la Religió Catòlica

Curs 3 - Anual

Metodologia

Metodologia didàctica

El nombre d'estudiants i estudiantes matriculats condicionarà la metodologia.

De comú acord amb l'estudiantat que s'haja matriculat en l'assignatura es recorrerà a la que tinga una major projecció didàctica i que, al mateix temps, repercutisca en una participació més activa, de manera que facilite l'aprenentatge constructiu i significatiu per part dels estudiants i estudiantes. La metodologia serà en tot moment expositiva, activa i participativa, alternant la informació-formació amb el treball individual i grupal. Es durà a terme un tipus d'ensenyament/aprenentatge que servisca de model en la posterior activitat docent de l'estudiantat. La participació, la creativitat i l'esperit crític informaran tota l'activitat docent.

S'alternarà l'ús de mètodes variats que propicien la participació de l'alumnat en classe i faciliten l'harmonia dels aspectes teòrics i pràctics de l'assignatura:

• Classes teòriques
• Classes pràctiques
• Treball personal de l'alumnat, dirigit pel professorat.


Es coordinarà la modalitat expositiva i la investigadora, sempre que es puga. Amb aquest objectiu, el professorat presentarà els nuclis conceptuals de les diferents unitats temàtiques i l'estudiantat que haja decidit assistir assíduament a les classes, a partir del seu treball personal i en seminari o grup, elaborarà i exposarà els blocs de contingut que hagen seleccionat.