Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

ED0951 - Rehabilitació Energètica en Edificació

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura s'impartirà amb classes que es pretén siguen participatives. El contingut teòric es desenvoluparà principalment en l'inici de les classes per a després i sempre que siga possible desenvolupar-los en problemes i pràctiques de laboratori. Els continguts teòrics tindran la seua aplicació en el projecte que desenvolupe l’alumnat.
Les pràctiques de laboratori es realitzen en aules informàtiques o en laboratoris, l’alumnat podrà acomodar la pràctica al projecte que estiga desenvolupant, sempre que aquest canvi no menyscabe l'objectiu de la pràctica.
Per a facilitar el desenvolupament del projecte existeixen les tutories grupals (a concertar), on l'alumnat es dirigirà en grup i el professorat aconsellarà i corregirà els dubtes que puguen sorgir en el grup. També existeixen les tutories electròniques i les presencials del professorat de l'assignatura, on l’alumnat es pot dirigir per a solucionar temes concrets i preguntar qüestions de l'assignatura.
Es faran treballs que es desenvoluparan durant el curs, per tal de posar en pràctica eines de certificació energètica i programes per al càlcul d’instal·lacions solars.