Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.
Curs 3 - Semestre 2
Ensenyaments teòrics
36 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Ensenyaments pràctics (problemes)
6 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Ensenyaments pràctics (laboratori)
10 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Tutories
6 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Avaluació
2 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Treball personal
0 | 90 |
Hores presencials | Hores no presencials |
CE02 - Capacitat per a conèixer, comprendre i utilitzar els principis de material vegetal: producció, ús i manteniment; bases i tecnologia de la propagació i producció hortícola, fructícola i ornamental.
CE03 - Capacitat per a conèixer, comprendre i utilitzar els principis de tecnologia de la producció hortofructícola, control de qualitat de productes hortofructícoles, comercialització i maquinària per a hortofruticultura i jardineria.
CG02 - Aprenentatge autònom
CG09 - Capacitat de gestió de la informació.
CG11 - Capacitat d'organització i planificació.
CE02, CE03, CG11 - Ser capaç de reconèixer i posar en cultiu els principals espècies fruiteres cultivades en la zona mediterrània i conèixer les seues capacitats d’adaptació al medi.
CE02, CE03, CG11 - Ser capaç de dirigir i prendre decisions adequades per a la correcta direcció d’explotacions fruiteres buscant la màxima rendibilitat, però respectant els regulacions pertinents a la seguretat, l’impacte i la contaminació ambiental.
CE02, CE03, CG11 - Conèixer i comprendre els conceptes i variables de la disciplina, per a poder organitzar i planificar una explotació fructícola.
CE02, CE03, CG09, CG02 - Conèixer les tècniques de propagació dels fruiters i del sector, tant públic (administració) com privat (vivers).
CE02, CE03, CG09, CG02 - Conèixer les tècniques de cultiu més comunament aplicades en les explotacions fruiteres.
CE02, CE03, CG09, CG02 - Conèixer i utilitzar correctament el vocabulari i la terminologia bàsica de la fructicultura.