Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

AG1828 - Horticultura

Curs 3 - Semestre 1

Activitats

Ensenyaments teòrics

36 0
Hores presencials Hores no presencials

Ensenyaments pràctics (problemes)

6 0
Hores presencials Hores no presencials

Ensenyaments pràctics (laboratori)

10 0
Hores presencials Hores no presencials

Tutories

6 0
Hores presencials Hores no presencials

Avaluació

2 0
Hores presencials Hores no presencials

Treball personal

0 90
Hores presencials Hores no presencials

Competències

CCR04 - Capacitat per a conèixer, comprendre i utilitzar els principis d’identificació i caracterització d’espècies vegetals.

CE03 - Capacitat per a conèixer, comprendre i utilitzar els principis de tecnologia de la producció hortofructícola, control de qualitat de productes hortofructícoles, comercialització i maquinària per a hortofruticultura i jardineria.

CG01 - Capacitat d'anàlisi i síntesi.

CG09 - Capacitat de gestió de la informació.

Resultats d'aprenentatge

CG09- Triar els sistemes de producció més adequats en cada situació.

CG01 - Relacionar els coneixements sobre el material vegetal, estat de desenvolupament, fisiologia i ecologia dels cultius estudiats amb les tècniques culturals utilitzades en els distints plantejaments productius.

CE03 - Familiaritzar-se amb els principals sistemes de control de qualitat i traçabilitat de productes hortofructícoles. Conèixer aspectes rellevants de la comercialització de productes hortofructícoles.

CE03 - Familiaritzar-se amb els principals problemes productius (accidents, fisiopaties, plagues i malalties) que poden ocórrer en els cultius estudiats i prendre decisions sobre el tipus de tècniques de cultiu a aplicar per a millorar diversos aspectes productius.

CE03 - Conèixer els condicionants ecològics (edàfics, climàtics, etc.), que influeixen sobre el desenvolupament i la producció dels cultius d’hortalisses.

CE03 - Conèixer els característiques i aplicacions dels principals tipus de proteccions, sistemes de climatització artificial i tècniques especials de cultiu utilitzades en horticultura.

CE03 - Comprendre els principals mecanismes fisiològics que regulen el creixement i desenvolupament dels cultius hortícoles estudiats.

CCR04 - Identificar els principals espècies i varietats botàniques d’hortalisses cultivades. Reconèixer diferents estadis de desenvolupament dels cultius estudiats.