Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MD1711 - Genètica Humana

Curs 1 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

Les sessions de teoria, suposen un 20.0% del temps de l'assignatura. En estes, s'impartirà classe magistral per part del professor utilitzant la pissarra, l'ordinador i una sèrie de tasques en l'aula virtual. Tindran com a base els manuals bàsics i diverses publicacions científiques, que estaran disponibles en l'aula virtual. També es podran realitzar activitats relacionades amb publicacions científiques, discussió de llibres,  documentals, notícies, etc., relacionats amb qualsevol tema del temari.


Les sessions de problemes constituïxen el 3.3% del temps de l'assignatura i es cobrirà per mitjà de la realització d'activitats relacionades amb els temes 4, 5, 6 i 7.

Les sessions pràctiques de laboratori (8.0% del temps de l'assignatura) es realitzaran en els laboratoris docents i comprenen aspectes relacionats amb els temes 3 i 4. Els estudiants hauran de contestar una sèrie de preguntes, relacionades amb les pràctiques de laboratori i els temes corresponents que estaran disponibles en l'aula virtual de manera temporal. A més realitzaran un pòster, amb els resultats pràctics. L'assistència, resolució de preguntes i elaboració del pòster és obligatòria.

Les tutories (0.7% del temps de l'assignatura) seran reunions entre el professor i xicotets grups d'estudiants en què s'ajudarà en la preparació dels seminaris. 

Els seminaris (4.0% del temps de l'assignatura). Seran obligatoris i abordaran aspectes relacionats amb els temes 3, 8, 9 i 10.

L'avaluació (1.3% del total de l'assignatura) consistirà en differents proves sobre els continguts de teoria, pràctiques, seminaris i problemes.

Finalment, el treball independent suposa un 62.6% del temps de l'assignatura i servirà perquè l'estudiant revise i organitze els continguts teòrics, prepare els problemes, les sessions de laboratori, les tutories, les activitats de l'aula virtual, les activitats lliures i l'avaluació.