Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

La metodologia d'ensenyament reflectida, així com la manera en què s'ha estructurat/organitzat està d'acord amb les indicacions reflectides en la memòria verificada del grau.

El desenvolupament del programa es basarà, per una banda, en classes magistrals amb el suport dels mitjans audiovisuals que exemplificaran d'una manera clara els diferents continguts teòrics. Aquestes classes magistrals estaran obertes a la participació de l'alumnat, i cerquen sempre una interacció dinàmica professorat-alumnat. D'altra banda, la metodologia de les classes pràctiques estarà basada en els mètodes didacticoconductual, didacticocognitiu i interactivocomunicatiu. Les classes pràctiques s’aprofitaran per a veure les parts del temari que necessiten un major suport d’imatges, per a resoldre dubtes del treball teoricopràctic de curs, així com per a realitzar les activitats que el professorat considera necessàries que realitze l’alumnat per a la millora del procés d’aprenentatge.

Els seminaris s'utilitzaran per a la presentació i exposició per part del professorat i dels grups d'alumnat de les activitats pràctiques relacionades amb el temari; i, si eventualment, es realitzen xarrades i conferències de conferències per a l'alumnat de professionals del sector, s'intentarà fer coincidir en aquestes hores.