Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PU0951 - Vídeo Empresarial

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura és fonamentalment pràctica i el seu objectiu final és aconseguir que els estudiants, organitzats en grups, realitzen un vídeo empresarial / institucional.

L'assignatura s'organitzarà en tres grans blocs temàtics (preproducción, producció i postproducció), que s'iniciaran amb una sessió teòrica a càrrec del professor.

A l'inici de les classes, els estudiants formaran grups de treball (d'entre quatre i sis integrants) en els quals cadascun assumirà un rol definit dins de l'equip de producció. Els equips haurien de contemplar, com a mínim, les següents funcions: director, productor, guionista, operador de càmera i editor.

Durant el primer bloc de l'assignatura (preproducción), els estudiants haurien de triar la institució o empresa sobre la qual realitzaran el vídeo, sempre amb el vistiplau del professor. A continuació, haurien de definir la seua estructura, els recursos narratius i audiovisuals que van a emprar, les localitzacions en les quals es van a gravar les imatges i, en definitiva, qualsevol element necessari per a la producció de l'obra.

El primer bloc de l'assignatura conclourà amb un seminari en el qual els diferents grups defensaran el seu projecte davant la resta de la classe (pitching). Després de cada exposició, els membres de l'equip respondran les preguntes i comentaris plantejats pels seus companys.

D'aquesta forma, cada projecte serà motiu de debat entre tota la classe. Durant el segon bloc de l'assignatura (producció), els grups haurien de gravar les imatges que utilitzaran en el vídeo, d'acord amb el pla de producció prèviament definit. Al temps, haurien de recopilar i preparar qualsevol altre element que vagen a necessitar per a realitzar el treball (músiques, fotografies, grafismes, etc.).

El treball a realitzar durant el tercer bloc de l'assignatura (postproducció) consistirà a editar el material gravat i tots els elements recopilats fins a donar per finalitzat el vídeo. Les tutories es dedicaran a orientar als estudiants sobre els projectes en curs.