Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PU0923 - Estructura del Sistema Comunicatiu

Curs 3 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura combinarà sessions teòriques, basades en la metodologia de la classe magistral, amb sessions pràctiques, centrades en la realització d'una sèrie d'exercicis per part de l'alumnat (tant de forma individual com grupal). La distribució de les classes serà la següent

- 2 hores de teoria setmanals (grup complet, de 90 estudiants)

- 2 hores de pràctiques setmanals (2 grups reduïts, de 45 estudiants).

Les sessions teòriques consten de l'expossició docent combinada amb les aportaciones derivades del treball de l'alumnat previ a la sessió, a partir de material suministrat per l'aula virtual. Cada tema tindrà material de suport, de caràcter obligatori (motiu pel qual es considerarà materia d'exàmen).

El contingut de les practiques de l’assignatura s’organitza a partir de diverses activitats, que corresponen amb:

-              Treballs acadèmics (25%), realitzats en grups de 5 persones. Inclou la preparació de treballs d’investigació i una activitat de seguiment  de l’actualitat informativa vinculada amb els temes que cobreix l’assignatura.

-              Presentació oral (10%). Consisteix en presentacions dels treballs acadèmics. S’utilitzen els formats de debat dirigit a l’aula i d’exposició. La presentació es una nota individual.

Així mateix, l’assignatura comptarà amb un Seminari d’assistència obligatòria, el contingut del qual estarà vinculat amb el contingut de l’assignatura. El seminari consta de l’assistència a una ponència i la preparació d’un treball de Resolució de casos (10%).