Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0906 - Noves Tecnologies per a les Llengües i les Humanitats (Informàtica)

Curs 1 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura té una orientació eminentment pràctica, per la qual cosa totes les classes tindran lloc en les aules informàtiques. Cada setmana hi haurà 4 hores de classe dividides en 2 sessions de 2 hores cada una. En les aules informàtiques utilitzarem ordinadors personals amb el sistema operatiu GNU/Linux.

El temari s'ha estructurat en pràctiques, cada una d'elles a realitzar en una o més sessions de classe. Per a les pràctiques s'han dissenyat guions explicatius que comprenen els continguts a treballar, així com els exercicis a realitzar per a cobrir estos continguts. Tot el material de l'assignatura estarà disponible a través de l'Aula Virtual: http://aulavirtual.Uji.es.

Durant les sessions de pràctiques cada estudiant haurà de realitzar tots els exercicis inclosos en els guions. El professorat proporcionarà suport durant les sessions de pràctiques, donant explicacions addicionals quan siga necessari. Si no es completen els exercicis d'una pràctica en l'aula informàtica després de finalitzar les sessions corresponents, l'estudiant haurà d'acabar-los en el seu temps de treball personal fora de l'aula.